kupovina, montazne kuce, na, kredit
3 February 2015
3 February 2015,
 0

Zbog aktuelne ekonomske situacije u zemlji i regionu, kupci se sve češće odlučuju na kupovinu montažne kuće kreditima bakana. U ovom tekstu pokušaćemo da objasnimo postupak kupovine montažne kuće putem kredita banke.

Kupovinu montažne kuće započinjete pozivom, mailom ili sastankom sa nekim od naših kolega. Na sastanku pored cene i svih potrebnih informacija dobijate i predugovor u predračun, na onsovu kojeg banka odobrava ili neodobrava kredit.

Službenici banke će na osnovu vaše platežne moći odrediti da li ispunjavate uslove za kredit, kao i broj rata, visinu učešća i sve ostale detalje koji Vam mogu biti važni.

Kada banka utvrdi da ste kreditno sposobni, poslaćemo ugovor i račun koji ćete potpisati i time je praktično proces kupovine montažne kuće započet.

Nakon potpisivanja ugovora i svih administracijskijh poslova banka prebacuje iznos iz ugovora na naš račun a mi krećemo sa pripremom terena i izvođenjem radova za izgradnju montažne kuće.

Prilikom izgradnje montažne kuće, ovlašćena lica banke će posećivati gradilište kako bi se uverili da sve teče po planu i projektu.

Ako imate dodatnih pitanja u vezi kupovine montažne kuće putem kredita banke, budite slobodni da nas kontaktirate.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.