montazne, kuce, ivanjica

Montažne kuće Ivanjica

Poštovani kupci, dobro došli u svet montažnih kuća.

Montažne kuće su sredinom 80ih i početkom 90ih godina izazvale pravo oduševljene u zemljama zapadne Evrope i Amerike. Zbog svog kvaliteta, brzine gradnje a pre svega cene, ljudi su se sve češće opredeljivali za montažne kuće nego zidane. Brzinom svetlosti, montažne kuće su počele da se prave i kod nas.

Ivanjica se nalazi u samom srcu rezervata bio sfere, u vazdušnoj banji okruženoj brdima i planinama koje su prekrivene zdravom šumom, mahom četinarskom što nam daje ogromnu predost u proizvodnji montažnih kuća jer osnovna sirovina za izradu montažne kuće, a to je zdravo čamovo drvo, raste odmah pored nas, takoreći u našem dvorištu.

Za veoma kratko vreme, Montažne kuće Ivanjica su postale lider na tržištu u proizvodnji montažnih kuća, kako u Srbiji tako i u zemljama regiona. Iza svih postignutih rezulata krio se ogroman napor i uloženi trud kako bi sve montažne kuće bile pažljivo izgrađene, poštujući sve zakone i propise. Takođe, jedan od ključnih faktora našeg uspeha bile su zadovoljne mušterije, koje su nesebično prenosile i širile svoje zadovoljstvo izgrađenom montažnom kućom.

I danas, Montažne kuće Ivanjica su jedan od lidera u proizvodnji montažnih objekata svih namena.

Možemo se pohvaliti da smo jedna od veoma retkih firmi, kada su u pitanju montažne kuće, koja ima potpuno zaokružen proces proizvodnje a kupcima pruža potpunu uslugu.

  • Posedujemo sopstvene šume iz kojih dobijamo zdravo i kvalitetno drvo za građu.
  • Elemente sušimo u sopstvenim sušarama koje se nalaze u krugu fabrike.
  • Proizvodna hala opremljena je najsavremenijim mašinama za obradu drveta koje nam omogućavaju da sami izradimo svaki element montažne kuće.
  • 17 šlepera se brine da svaki element i kompletan materijal bude blagovremeno isporučen na gradilište.
  • U firmi rade veoma iskusni profesionalni majstori koji će izgradnju montažnog objekta završiti do kraja, od montiranja elemenata do završnih radova.

Montažne kuće Ivanjica, takođe, svojim kupcima pružaju i sledeće usluge.

  • Izradu idejnog rešenja montažne kuće
  • Izradu projekta i prateće dokumentacije
  • Izradu elaborata o energetskoj efikasnosti
  • Pomoć i saveti pri opremanju montažne kuće
  • Besplatni saveti i konsultacije

Prilikom izgradnje montažne kuće, pored elemenata koje samo izrađujemo koristimo samo najkvalitetnije materijale proizvedene u zemljama EU po poslednjim građevinskim standardima. OSB ploče koristimo isključivo od proizvođača Egger i Kronospan, koji su svetski priznati proizvođaći pločastih materijala. Kada koristimo lim, koristimo isključivo pocinkovani koji je daleko čvršći i otporniji od običnog lima. Akrilna fasada koju koristimo za svaku montažnu kuću veoma je otpornija i dugotrajnija od običnih fasada a staklena i kamena vuna i rigips ploče pružaju dodatnu izolaciju.

Kupci montažne kuće sami biraju boju fasade za njihovu kuću, sami biraju boju i dezen keramike i sanitarije. Takođe, našim kupcima montažne kuće pružamo mogućnost odabira stolarije, PVC ili drvene, kao i odabira da li žele da pod montažne kuće bude prekriven parketom ili laminatom.

U saradnji sa našim partnerskim firmama i prijateljima, Montažne kuće Ivanjica pružaju usluge ugradnje grejanja, etažnog ili parnog prema izboru kupca. Na Vama je da odlučite da li želite grejanje na radijator ili podno grejanje kao i da li će kotao biti na struju ili drva.

Po potrebi kupca montažne kuće, pružamo usluge zidanja kamina, svih vrsta i veličina.

Takođe, montažne kuće Ivanjica u saradnji sa partnerskom firmom izradiće za Vas nameštaj kakav želite.

O nama kao proizvođačima montažnih kuća i njihovom kvalitetu svedoče na stotine izgrađenih objekata širom regiona i isto toliko zadovoljnih porodica koji žive u prirodnoj i zdravoj montažnoj kući.

Pored izgradnje montažnih kuća, pružamo uslugu izgradnje montažnih objekata za druge namene. Montažni objekti mogu se koristiti kao kancelarije, mogu biti magacinski ili skladišni prostor a takođe, zbog kvaliteta izolacije, montažni objekti mogu se koristiti i kao hladnjače. Manji montažni objekti mogu se koristiti i kao garaže, portirnice ili u bilo koju drugu svrhu.

Montažne kuće otplaćuju same sebe!

Prilikom izgradnje montažne kuće veoma puno važnosti pridaje se izolaciji. Svaki montažni objekat ispunjava poslednje svetske građevinske standarde o energetskoj efikasnosti tako da svaka montažna kuća dobija i Elaborat o energetskoj efikasnosti odnosno Energetski pasoš.

Studija slučaja rađena na četvoročlanoj porodici iz okoline Beograda pokazala je da montažne kuće umanje i do 50% troškove grejanja tokom zimskog perioda. Članovi pomenute porodice, među kojima je beba stara 14 meseci, pre useljenja u montažnu kuću trošili su 7 tona uglja za ogrev. Nakon useljenja u montažnu kuću koju smo im izgradili, porodica je potrošila 3,2 tone uglja za ogrev, što je nešto više od 50% manje. Napominjemo da je zbog bebe, temperatura uvek morala biti konstantna.