montažne kuće beograd

Montažne kuće Beograd

Kako bi olakšali proces kupovine montažne kuće i dobijanja informacija otvorili smo predstavništvo Montažne kuće Ivanjica u Beogradu. Način gradnje, sam proces izgradnje, vrste materijala, kvalitet gradnje, energetska efikasnost, vreme izgradnje kao i bilo koje drugo interesovanje da imate, zakažite sastanak i objasnićemo svaku Vašu nedoumicu vezanu za izgradnju montažnih kuća. Iz ovih razloga kancelarija Montažne kuće Beograd je dostupna za konsultacije i rado ćemo izaći u susret svim Vašim zahtevima.

U našoj kancelariji u Beogradu pored ovih detaljnih informacija o montažnim kućama, cenama, možete izvršiti i kupovinu. Pojednostavili smo stvari, bez gomile papira, bez opterećenja, olakšali smo dostupnost i omogućili bolju komunikaciju sa Vama. Izvolite, posetite nas.

Ukoliko ste sprečeni da dođete, i više Vam odgovara da mi Vas posetimo, pozovite nas i zakazaćemo sastanak, gde Vama najviše odgovara.

Kancelarija Montažne kuće Beograd

11 000 Beograd

Telefon: 063/399-070

Radno vreme kancelarije Montažne kuće Beograd je od 09-17h, osim vikendom. Za sastanke vikendom pozovite nas za dogovor.

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Montažne kuće Beograd
Product Name
Montažne kuće Beograd
Price
EUR 210
Product Availability
Available in Stock